Deprecated: Function split() is deprecated in /home/person68/public_html/classes/Tools.php on line 115
 Personalizari OnLine - Politica de confidentialitate

Personalizari OnLine

Newsletter

 

Politica de confidentialitate

 

PersonalizariOnline.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

PersonalizariOnline.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

PersonalizariOnline.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit. Orice utilizator care a furnizat pe site-ul PersonalizariOnline.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul PersonalizariOnline.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD - autoritatea nationala de supraveghere in acest domeniu. PersonalizariOnline.ro nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Site-ul www.personalizarionline.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului PersonalizariOnline.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

 


HomeHome


Publicitate Publicitate Publicitate

(gol)

Produse noi

Nu avem momentan produse noi

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment