Deprecated: Function split() is deprecated in /home/person68/public_html/classes/Tools.php on line 115
 Personalizari OnLine - Termeni si conditii

Personalizari OnLine

Newsletter

 

TERMENI SI CONDITII

    

1. Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului personalizarionline.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului personalizarionline.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

3. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI PERSONALIZARIONLINE.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL PERSONALIZARIONLINE.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI PERSONALIZARIONLINE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

 

5. Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.personalizarionline.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Media Storm Advertising SRL sau cu partenerii acesteia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul PERSONALIZARIONLINE.RO sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe www.personalizarionline.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

7. Returnarea produselor
Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
SC Media Storm Advertising SRL


HomeHome


Publicitate Publicitate Publicitate

(gol)

Produse noi

Nu avem momentan produse noi

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment